Partager:

Hotel Portinari

Het viersterrenhotel Portinari is de ideale uitvalsbasis om romantisch Brugge te voet of met een bootje te verkennen. Het hotel kijkt uit op het meest centrale plein van de stad, tussen de belangrijkste winkelstraten, op een boogscheut van alle belangrijke bezienswaardigheden en recht tegenover de dienst toerisme. Hier zal geen vraag over Brugge onbeantwoord blijven.

In het historisch pand wordt al meer dan honderd jaar een luxehotel uitgebaat. Het werd genoemd naar Tommasso Portinari, een Florentijnse bankier die in de 15e eeuw in Brugge woonde. De eigenaars van Hotel Portinari zijn kunstliefhebbers die hun collectie graag met de gasten delen. De jongste aanwinsten bestaan uit een reeks moderne kalligrafiewerken en antieke affiches. Ze zijn te bewonderen in de hal en de brasserie-tearoom van het hotel.

Voor het eigentijds interieur van Hotel Portinari werd gekozen uit een rustig en harmonieus kleurenpallet. Elke ochtend wordt er een royaal ontbijtbuffet à volonté geserveerd. Alles vers en altijd even lekker. Later op de dag kunnen de gasten verpozen op het zuiderterras of in de lounge. Wie een bijzonder Belgisch biertje wil proeven, kan advies vragen aan de barman.

Plus d'info

Caractéristiques

  • Draadloos internet
  • Radio, televisie, mini-bar en airco op de kamer
  • Badkamer met haardroger
  • Safe
  • Groot zuiderterras
  • Brasserie en tearoom

Chambres

1 Standard Double/Twin

2 Superior Double/Twin

3 Family Room

4 Junior Suite

5 Triple

Commentaires

Location

´t Zand 15 8000 Bruges
Téléphone: +32 50 34 10 34 Messagerie: info@portinari.be